Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

ChargePro AdPower 140

Laat nu een laadpaal plaatsen

ChargePro is een uniek bedrijf dat laadpunten plaatst en onderhoudt op premium locaties zoals winkelcentra, hotels en parkings.

De Charge Pro AdPower 140 is een laadpaal, geleverd, geïnstalleerd én gemonteerd door Charge Pro. Ons unieke bedrijf plaatst laadpunten en onderhoudt deze op premium locaties zoals winkelcentra, hotels en parkings. Als ondernemer biedt een laadpunt u tal van voordelen. Wat deze voordelen zijn vertellen wij u graag

 

Profiteer van verschillende voordelen door gebruik te maken van de Charge Pro AdPower 140

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van onze laadpalen. Eigenaars van bijvoorbeeld winkelcentra, bioscopen of indoor evenementencentra creëren een grote meerwaarde voor hun klanten. De verblijftijd van uw klanten wordt groter en dit resulteert in een hogere omzet. Maar naast het creëren van een grote meerwaarde zijn er nog diverse andere voordelen:

  • Vergoeding van de elektriciteitskosten
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Kostenvrije installatie en onderhoud
  • Gekoppeld aan Europa’s grootste laadnetwerk
  • 10% van de inhoud van het reclamescherm is zelf te bepalen

 

Ontvang een gratis laadpunt

Ja, u leest het goed. Heeft u minimaal 600 bezoekers per dag met een minimum laadtijd van 30 minuten, dan ontvangt u uw Charge Pro AdPower 140 geheel gratis. Of uw premium parkeerplaats nu ondergronds, bovengronds, los of vast van uw bedrijfspand is, voor alle gevallen bieden wij een oplossing. Wat voor parkeerplaats heeft u ter beschikking?

 

Geïnteresseerd? Vraag een gratis offerte aan

Heeft u een of meerdere premium parkeerplekken ter beschikking voor een Charge Pro AdPower 140? Bevindt de parkeerplaats zich ondergronds of bovengronds? En hoeveel bezoekers heeft u op een dag? Geef het allemaal aan tijdens het aanvragen van uw gratis offerte en wij bieden u een oplossing op maat. Voor vragen staan we u telefonisch te woord via +32 (0)478/097.808.

Waar moet je aan voldoen voor een gratis laadpunt?

Gemiddeld 30 minuten laadtijd

Minimum 600 bezoekers per dag

Hoe verloopt het proces?

ChargePro werkt samen met property management en verzekert dat het proces simpel en eenvoudig te schalen is.

01

Plaats bezoek, voorstel, overeenkomst

Jouw ChargePro vertegenwoordiger wandelt mee om de premium parkeerlocaties te beoordelen. Hierna maakt hij een voorstel voor mogelijke laadlocaties die in aanmerking komen. Als de locaties zijn bepaald kunnen ChargePro en de eigenaar een overeenkomst opmaken.

02

Vergunningen, voorbereiding en installatie

ChargePro zorgt voor alle nodige voorzieningen en goedkeuringen. Het volledig pakket wordt door onze eigen mensen voorzien.

03

Laden en publiciteit

Eens de laadpunten zijn geplaatst en opgestart kan er begonnen worden met laden. Uw persoonlijke
reclame kan ook meteen getoond worden. De vergoeding van de elektriciteit wordt ook correct
ingesteld.

Technische specificaties

Opstelling

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?