Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

Retail Eigenaars

Denk als retailer aan de elektrische autobezitters

Zorg er als winkelier voor dat bezitters van een elektrische auto eenvoudig uw zaak kunnen bezoeken. Kies voor een elektrische laadpaal en laat uw energiebron gratis en professioneel installeren en onderhouden. ChargePro zorgt ervoor dat het voor bezoekers met een elektrische auto aantrekkelijk wordt om naar een winkelcentrum te gaan waar elektrische laadpalen aanwezig zijn.

 

Wij zorgen voor uw laadpaal

Werkt de laadpaal niet naar behoren? Is er een storing? Of moet de stroombron eens nagekeken worden? ChargePro helpt u kosteloos om ervoor te zorgen dat de laadpaal weer optimaal werkt. Laat u professioneel en technisch ondersteunen. Richt u volledig op uw eigen winkel, terwijl ChargePro zorgt voor het functioneren van de laadpaal.

 

Bereik eenvoudig uw doelgroep

ChargePro zorgt ervoor dat u op het juiste moment en op de juiste plaats uw elektrische autorijder weet te bereiken. Wanneer er laadpalen rond een supermarkt, winkelketen of tankstation wordt gezet, zult u de elektrische bestuurder bereiken. Dit komt omdat een groot deel van de mensen hun aankopen ongepland doet. Wanneer een laadpaal dan opvalt, bijvoorbeeld door de vorm, kleur of verlichting, zal een eigenaar met een elektrische auto eerder geneigd zijn om voor uw winkel te kiezen. U heeft tenslotte een laadpaal op de parkeerplaats staan.

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?