Bel me terug Gratis offerte

Heel wat autofabrikanten innoveren om rijden voordeliger en milieubewuster te maken. Zo worden er dit jaar heel wat nieuwe auto’s op de markt gebracht. Dit geeft de consument heel wat voordelen. Ontdek snel waarom dit jaar het moment is om een elektrische wagen te kopen.

Wat zijn de extra voordelen van elektrisch rijden?

Doordat autofabrikanten blijven investeren in elektrische wagens, geniet u van een betere rijervaring. Dit mag u verwachten van de nieuwe elektrische wagen van dit jaar:

  • Verbeterde actieradius: De actieradius is de afstand die uw voertuig kan af te leggen, zonder extra energie op te laden. Autobouwers werken dus constant aan het verlengen van die afstand, waardoor dit obstakel voor potentiële kopers wordt weggewerkt.
  • Een lager prijskaartje: de prijs van een elektrische wagen komt alsmaar dichter bij die van een reguliere wagen.
  • Artificiële intelligentie: Hoewel er nog geen zelfrijdende auto’s op de markt zijn, komen we hier alsmaar dichterbij. Automerken blijven dan ook investeren in geavanceerde besturingssystemen om nog veiliger te rijden.
  • Eenvoudiger parkeren: Zo verschijnen er dit jaar auto’s van Tesla die instaat zijn om zelf een parkeerplaats te vinden.
  • Meer keuze in accessoires en opties: Ook bij elektrische wagens krijgt u steeds vaker de mogelijkheid om zelf te beslissen over de opties en de accessoires in uw auto. Op die manier personaliseert u uw auto.

Nieuwe elektrische en hybride wagens

Door de verbeterde actieradius wordt het alsmaar interessanter om volledig elektrisch te rijden. Dit jaar bieden dan ook automerken als Mini, Volvo, Audi, Mercedes en Honda volledige elektrische auto’s aan. Daarnaast kiezen veel mensen voor een hybridewagen zodat diverse automerken ook volop hierin blijven investeren. Zo mag u dit jaar nieuwe hybride auto’s verwachten van Peugeot, Volvo, BMW en Audi.

Laad uw auto thuis of op het werk op

Gaat u dit jaar een elektrische auto kopen? Dan is het interessant om een laadpaal bij u thuis of op het werk te voorzien. ChargePro helpt u graag met het vinden van de beste particuliere of zakelijke laadoplossing.