Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

Gratis laadpaal elektrische auto

Een gratis laadpaal voor het opladen van de elektrische auto ontvangt u via Charge Pro in Arendonk. U bent hiermee gekoppeld aan Europa’s grootste laadnetwerk, u kiest voor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief en draagt hierdoor een steentje bij aan het Miller. Én met kostenvrije installatie en onderhoud heeft u geen omkijken meer naar uw eigen laadpaal.

Hoe kom ik in aanmerking voor een gratis laadpaal voor de elektrische auto?

Om in aanmerking te komen voor een gratis laadpaal voor een elektrische auto, moet u minimaal 600 bezoekers per dag en een gemiddelde laadtijd van 30 minuten hebben. Voldoet u hieraan? Dan beoordeelt uw Charge Pro vertegenwoordiger de premium parkeerlocaties. U ontvangt een voorstel voor mogelijke laadlocaties die in aanmerking komen.

Wij ontzorgen u op alle gebieden

Als de overeenkomst is opgesteld voor een gratis laadpaal voor een elektrische auto, verzorgen wij de rest. Zo regelen wij de nodige voorzieningen en goedkeuringen, het volledige pakket wordt door onze eigen mensen voorzien en de laadpunten plaatsen we en starten we op. Hierdoor kan er meteen gestart worden met opladen!

Ga voor groen en vraag een vrijblijvende offerte aan

Moet uw laadpaal tegen het gebouw, vrijstaand of in een (ondergrondse) parking geplaatst worden? Wat is de geschatte afstand tussen het laadpunt en de elektriciteitsmast? En over welk type elektrische installatie beschikt uw bedrijf? Het zijn allemaal voorbeelden van vragen die u invult in de vrijblijvende offerte. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord via +32 (0)478/097.808.

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?