Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

Kosten laadpaal plaatsen

De kosten om een laadpaal te laten plaatsen verschillen per gebruiker. Bent u particulier of zakelijk gebruiker? Gebruikt u het laadpunt alleen voor uzelf, voor uw klanten of is uw laadpunt voor iedereen beschikbaar? Als installatiepartner van New Motion adviseert het team van Charge Pro in Arendonk u uitstekend en biedt u een prijsindicatie voor het gebruik van uw laadpaal.

Geen kosten als u een laadpaal laat plaatsen als zakelijk gebruiker

Bereikt u een minimum van 600 bezoekers per dag en is er een gemiddelde laadtijd van 30 minuten? In dat geval komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal. Nadat wij de vergunningen hebben geregeld, voorbereiding heeft plaatsgevonden en uw laadpaal geïnstalleerd is, kan er meteen gestart worden met laden. U heeft zelfs nog ruimte op de laadpaal over waar u zelf reclame kunt maken! De enige kosten die u nog heeft na het plaatsen, zijn de laadkosten.

Welke ruimte heeft u beschikbaar voor een laadplaats?

Een groot voordeel van de laadpalen van New Motion, is dat ze vrijwel overal geplaatst kunnen worden. Of u nu premium parkeerplekken beschikbaar hebt tegen uw woning, bedrijfspand, vrijstaand op de buitenparking of ondergronds: wij bieden een oplossing voor iedere situatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel!

Wilt u meer informatie over een laadpunt als ondernemer? Of heeft u juist vragen over de kosten omdat u voor particulier gebruik een laadpaal wilt plaatsen? In beide gevallen geven we u meer informatie als u een gratis offerte aanvraagt, of uw vragen telefonisch stelt via +32 (0)478/097.808.

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?