Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

Laadpaal zakelijk

De ChargePro laadpaal is de perfecte laadoplossing voor zakelijk gebruik. Als toonaangevende leverancier van elektrische laadpalen, beschikken wij over de expertise om u de perfecte oplossing te bieden in elke situatie. Dus ongeacht of u een laadpaal wenst op het werk of thuis, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wanneer kiezen voor een laadpaal voor zakelijk gebruik?

Rijden verschillenden van uw werknemers met een elektrische wagen? Of wilt u dit net introduceren? Misschien heeft u klanten met een elektrisch voertuig? Dan is het plaatsen van een laadpaal voor zakelijk gebruik een uitstekend idee. Zo biedt u klanten een extra service en stimuleert u de milieuvriendelijke alternatieven van uw personeel. Door nu een laadpaal op het werk te plaatsen, maakt u uw parkeerterrein helemaal klaar voor de toekomst.

Waarom een ChargePro laadpaal plaatsen op het werk?

Er is geen betere laadpaal voor zakelijk gebruik dan de NewMotion laadpaal. Wij bieden namelijk een efficiënte oplossing op maat van uw bedrijf. U ontvangt hierbij advies over de meest voordelige oplossing. Naast het snel opladen van de elektrische voertuigen op het werk, biedt deze laadpaal nog veel meer. Zo behoudt u als werkgever altijd het overzicht over het gebruik van de laadpaal. U ziet via het online portal de kosten, de CO2-besparing en de verschillende laadsessies. Via de laadpaal voor zakelijk gebruik worden de kosten van de laadsessies automatisch verrekent. Zo hoeft u geen losse rekeningen meer op te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Ga voor een maximaal resultaat van de hoogste kwaliteit en laat uw zakelijke laadpaal op het werk installeren door ChargePro. Vraag nu naar een vrijblijvende offerte voor uw zakelijke laadoplossingen. Heeft u nog vragen? Dan beantwoorden we deze graag telefonisch op +32 (0)478/097.808.

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?