Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

Laadpunt elektrische auto

Als u een laadpunt voor de elektrische auto gaat realiseren, bent u vast en zeker bekend met New Motion. Dit bedrijf biedt meer dan 64.000 publieke oplaadpunten, verdeeld over tientallen landen. En met de lage kosten is een oplaadpunt van dit merk zeer gunstig voor chauffeurs van een elektrische auto. Kies voor het realiseren van een New Motion laadpaal voor Charge Pro. Als installatiepartner van dit merk profiteert u bij ons van professionele én snelle installatie.

Een laadpunt voor een elektrische auto voor een aantrekkelijk tarief

Net zoals een lege tank met een benzineauto, is het behoorlijk frustrerend om een lege accu te hebben. Dat is precies de reden waarom u kiest voor een laadpunt van New Motion voor een elektrische auto. U, uw bezoekers of klanten profiteren van veel voordelen door uw oplaadpunt te bezoeken met de elektrische auto.

Vraag de laadpas snel en kosteloos online aan

Rijdt u zelf elektrisch? Dan is het verstandig om de laadpas online bij ons aan te vragen. Hierdoor betaalt u alleen nog maar voor het laden. Als u een eigen oplaadpunt heeft voor elektrische auto’s, en dit station wordt intensief gebruikt, bedragen de kosten veel lager. Sterker nog: uw laadpunt installeren en onderhouden we gratis.

Uw wensen voor het oplaadpunt vormen bij ons het uitgangspunt

Moet uw laadstation tegen uw gebouw, woning, binnen parking of vrijstaand op de buitenparking worden geïnstalleerd? Geef het aan tijdens het aanvragen van de gratis offerte en kom er binnenkort ook achter dat u vrijwel geen kosten kwijt bent aan het oplaadpunt van een elektrisch auto. Voor vragen staan we u ook graag te woord via +32 (0)478/097.808.

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?