Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

New motion laadpaal

Een New Motion laadpaal brengt de ultieme laadervaring, zowel bij u thuis als in een zakelijke omgeving. Door te kiezen voor elektrisch rijden ervaart u of ervaren uw klanten en medewerkers geen vertraging meer omdat er (onverwachts) getankt moet worden. U draagt een duurzaam steentje bij aan het milieu én als zakelijk gebruiker kunt u de laadpaal zelfs gratis ontvangen. Charge Pro is de installatiepartner van New Motion en installeert de laadpunten ook moeiteloos voor u.

Waar laat u een New Motion laadpaal installeren?

Voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers is de New Motion laadpaal uitermate geschikt. Wat voor gebruiker u ook bent, als u in het bezit bent van een van de vele laadpunten, kunt u kosteloos een New Motion laadpas aanvragen. Dit betekent dat u alleen nog maar hoeft te betalen voor het laden!

Met de New Motion app wordt u tussen meer dan 64.000 publieke laadpalen gevonden

Bent u al bekend met de New Motion app? Deze app is onmisbaar als u in het bezit bent van een New Motion laadpaal. Gebruikers vinden door het gebruik van deze app meer dan 64.000 oplaadpunten, waaronder die van u. In een handomdraai krijgen gebruikers inzicht in de beschikbaarheid, laadsnelheid en de tarieven van een van de New Motion laadpunten.

Vraag een offerte aan of bel!

Heeft u vragen over het gebruik van New Motion laadpunten? Vragen over de kosten? Of overige vragen? In alle gevallen staan we u graag telefonisch te woord via +32 (0)478/097.808, of u vraagt vrijblijvend een offerte aan. Voorziet u binnenkort de (ondergrondse) parking van uw woning of bedrijfspand van een New Motion laadpaal?

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?