Bel me terug Gratis offerte

Realisaties bij bedrijven

Home » Realisaties bij bedrijven

Laadpaal Deinze

Laadpalen bij een winkel voor de klanten tijdens hun bezoek.  2 X 22kW met Load Balancing.  Het totale vermogen van deze installatie is 32A 3F.  Als 2 wagens tegelijk laden kunnen ze dus 11kW per stuk krijgen.

Laadpaal Ravels

Je boekhouder adviseert een elektrische wagen ? Bij dit kantoor kan je je wagen ook opladen tijdens je bezoek. NewMotion Pro 22kw op een paaltje.

Laadpaal Gent

Laadpalen op de parking van het bedrijf.  10 laadpunten aan 32A is 320A aan totaal vermogen. ChargePro werkte hier samen met de technische dienst op de fabriek. Ook zo komen we tot een topresultaat. 

Laadpaal Aartselaar

Aan dit bedrijf kozen de zaakvoerders voor een NewMotion 22kw met vaste kabel van 5m. Hiermee kunnen ze steeds met een volle batterij terug op weg.

Laadpaal Berchem

Op deze parking in Berchem staan 15 laadpunten van Alfen. Er werden 3 tarieven ingesteld : een voor bezoekers, een speciale laadprijs voor medewerkers en gratis voor de eigenaars.  22kW per laadstekker.

Laadpaal Kallo

Hier in Kallo heeft men reeds heel wat elektrische wagens in de vloot. Dagelijks laden hier een Tesla Model 3, een Nissan Leaf en een Audi E-Tron.

Laadartikelen (bij)bestellen?

Bekijk de producten in onze webshop laadkabelwinkel.be

Laadpaal Asse

Op het bedrijf wenste onze klant een laadpaal van NewMotion met vaste kabel. Er werd een 32A 3F aansluiting voorzien en het laadpunt wordt na de werkuren gebruikt door een van de buren. Dankzij de automatische vergoeding is dit geen probleem.

Laadpaal Kortrijk

NewMotion Pro en Lite 2 x22kW.  Er werd reeds een voetpadkast voorzien met 160A om later tot 10 palen uit te breiden.  Overdag laden de zaakvoerders en klanten hun wagens bij dit zakenkantoor in Kortrijk. Na de openingsuren kunnen de klanten van het hotel hun wagen laden tijdens hun overnachting…semi publiek laadpunt dus.

Laadpaal Westmeerbeek

2 x 22kW NewMotion Pro en Lite.  Gemonteerd op paal met verkeersborden. De mensen bij Tervia’s kunnen met een gerust hart de Mini hybride opladen. Voor bezoekers is er ook een laadpunt vrij. Dankzij de back-office van NewMotion kunnen de klanten zorgeloos laden.

Laadpaal bij bedrijf

NewMotion 11kW -22kW feilloos gemonteerd op industriepanelen. Bij dit office-gebouw kunnen de huurders laden aan een afgesproken tarief. De bezoekers betalen €0,34 zoals aangegeven in de app.

Laadpaal Brasschaat

Medewerkers en bezoekers kunnen hier laden aan de laadpalen van Newmotion. Hier werden een Pro en Lite gebruikt. De Pro stuurt het Lite station mee aan. Hiermee wordt de prijs van je laadplein gedrukt.

Laadpaal Antwerpen

Ook in de ondergrondse parking van een Antwerps bankgebouw werken de laadpunten van NewMotion perfect. Na de eerste batch in 2017 plaatsen we in 2019 twee extra laadpunten.  Vanwege het beperkt vermogen van 32A 3F verdelen we hier de stroom tussen 6 monofase laadpunten. Werkt perfect voor een BMW 330 E en een BMW 530 E.

Laadpaal Geel

Leerlingen van de rijschool FURY in Geel kunnen hun wagen opladen tijdens rijlessen voor bus of vrachtwagen. ChargePro voorziet een 22kW laadpaal met borden voor extra zichtbaarheid.

Laadpunten Brasschaat

1 Newmotion Business Pro stuurt 2 extra NewMotion Business Lite’s aan.  Extra parkeerplaatsen werden gecreëerd om de laadplaatsen dicht bij de ingang te houden. Dit is voordeliger in de installatiekost. Heel de laadgroep staat op de meter van een bestaande grote Solar-installatie. In plaats van te injecteren aan een zeer laag bedrag verkoopt men de zonnestroom door aan Tesla en andere rijders voor een marktconforme prijs. Iedereen wint hier…en zeker ook het milieu.

Laadpunten sauna

Eindelijk kunnen sauna-bezoekers hun elektrische wagen laden terwijl ze ontspannen en genieten in het bubbelbad. 2 x 22kW NewMotion laadpunten. De laadpunten zijn vindbaar in alle apps en zorgen zo misschien wel voor extra klanten.