Advies aanvragen

Realisaties bij particulieren

Home » Realisaties bij particulieren

Laadpaal Beerse

Onze klant wil een strak laadpunt om zijn BMW X5 e op te laden. 32A monofase installatie 7,4kW Newmotion Home Advanced met vaste laadkabel van 5m op een paaltje.

Laadpaal Kapellen

Laadpaal NewMotion Home Advanced om de Tesla van het bedrijf thuis op te laden. Uiteraard met automatische vergoeding van stroomkosten door de werkgever. D.m.v. ”dynamic power management” past de laadsnelheid zich aan in functie van de beschikbare stroom.

Laadpaal Kapellen

Laadpunt met zwarte kap. Volledig naar uw vraag geïnstalleerd na een huisbezoek. 22kW met vaste kabel. Laadpaal in de kleur van de vensters. Automatische vergoeding van de laadkosten.

Laadpaal Temse

2 enkelfase laadpunten aangesloten op 3 x 20A. Op die manier kunnen de Tesla model S en de Tesla model X van deze superleuke familie gelijktijdig laden tijdens de nacht. Montage op een paaltje voor een nog strakker geheel. Automatische vergoeding van 2 verschillende werkgevers. Voor ChargePro en NewMotion is dit dagelijkse kost. 

Laadpaal België

Bij deze klant werkt ChargePro in opdracht van de werkgever. Deze voorziet de volledige installatie van laadinfrastructuur met een Alfen Eve Mini bij de medewerkers thuis. Mevrouw rijdt met een Nissan Leaf.

Laadpaal Sint-Truiden

Laadpunt NewMotion met vaste kabel. Uiteraard met automatische vergoeding van de laadkosten van de Jaguar I-Pace.

Laadpaal Wommelgem

3 x 32A laadpaal van NewMotion met vaste kabel. De eigenaar kan zijn Audi E-Tron perfect opladen tijdens zijn middagpauze.  Load Balancing zorgt ervoor dat er geen overbelasting van de installatie is.

Laadpaal Kontich

Laadpaal NewMotion Home Advanced 3 x 32A met stekker.  De klant kan zijn Hyundai perfect opladen en uiteraard de verbruiken opvolgen. Gastgebruik en publicatie op de kaart is ingeschakeld via de Back-office

Laadpaal Antwerpen

In de ondergrondse parking van dit Antwerps flatgebouw kan onze klant zijn bedrijfswagen dagelijks opladen. De Kia Niro laadt enkelfasig met maximaal 32A. Door de automatische vergoeding van de stroomkosten hoeft de werknemer zich geen zorgen maken over de elektriciteitsfactuur. 

Laadpaal Hove

De eigenares van deze Tesla Model 3 kan haar wagen op elk moment van de dag even bijladen. Met het Home Advanced laadpunt met vaste kabel gebeurt dit met het grootste gemak.

Laadpaal Gent

Met heel het dak vol zonnepanelen laadt deze klant bijna hoofdzakelijk zonnestroom. Wat een fijn idee ! Home Advanced 3F 16A voor een Tesla Model X

Laadpaal Duffel

Nadat onze klant een laadpunt liet plaatsen in zijn eigen garage om zijn Tesla op te laden, duurde het niet lang voordat we ook op zijn bedrijf een laadplein mochten aanleggen. Hier een Home Advanced met vaste kabel en verrekening privé / bedrijf voor de stroomkosten

Laadpaal Itegem

De Zappi lader waar hij voor gemaakt is ! Zonnestroom laden ! Mooi geplaatst dicht bij de omvormer van de zonnepanelen. Onze klant kan zijn Jaguar I-Pace prima laden met dit toestel dankzij de ingebouwde Load Balancing. 

Laadpaal Kapellen

We hebben weer een top-laadpunt van Zappi geïnstalleerd bij onze klant. Hij laadt er zijn Nissan Leaf mee op. Dit gaat tot 4 maal sneller dan via het stopcontact laden. Bovendien is deze manier veel veiliger. 

Laadpaal Lommel

Met deze Home Advanced 11-22kW kan onze klant zijn Mercedes vlot en veilig opladen. Verrekening met de werkgever is ook geregeld via het NewMotion platform. Check op www.my.newmotion.com 

Laadpaal Mechelen

Aan deze charmante woning plaatsten we een discreet laadpunt van NewMotion. Dankzij Dynamic Load Balancing kan de Tesla Model S lekker laden zonder de huisinstallatie te veel te belasten. Home Advanced System met stekker.

Laadpaal Mol

De laadpalen van ChargePro zijn ook zeer geschikt om buiten te plaatsen. Te gebruiken bij alle weersomstandigheden. Dat is in België ook nodig .

Laadpaal Oelegem

Volledig aangepast aan de noden van de klant. De afdekkap is gespoten in de Ral-kleur van de vensters en we leverden een langere vaste kabel om overal goed bij te kunnen. Home Advanced met verrekening naar de werkgever.

Laadpaal Oostkamp

We plaatsten het laadpunt van NewMotion vlak bij de poort, zodat de klant zijn elektrische wagen zowel binnen als buiten kan opladen. Home Advanced System met vaste laadkabel.

Laadpaal Oud-Turnhout

Deze klant heeft meteen 2 laadpunten laten plaatsen : 1 binnen en 1 buiten. Voorlopig laadt hij zijn Volvo, maar binnenkort zal ook zijn vrouw haar Mini kunnen opladen thuis. Home Advanced System met verrekening van de gebruikte stromen.

Laadpaal Overijse

Een Home Advanced laadpunt in de juiste kleur zorgt ervoor dat onze klant zijn Kia Niro veilig en snel kan opladen. Een module om Dynamic Load Balancing te regelen zorgt ervoor dat de wagen steeds laadt met het overschot aan stroom in de woning. Automatische vergoeding van de stroom is geregeld via het platform www.my.newmotion.com.

Laadpaal Poppel

Deze klant had snel een oplossing nodig om zijn BMW I3 thuis probleemloos te kunnen opladen.  Strategische plaatsing tegen de huismuur van een NewMotion Home Advanced laadpunt zorgt ervoor dat hij niet enkel op de firma kan opladen maar ook thuis op eender welk moment.

Laadpaal Ranst

Onze installateurs komen persoonlijk aan huis voor het vakkundig plaatsen van een NewMotion Home Advanced laadpunt waar u dat wenst.  Zo hoeft u nooit ver de deur uit om uw EV op te laden terwijl u thuis bent. 

Laadpaal Ravels

Deze klant vindt het zeer belangrijk dat hij een laadpunt vlakbij heeft zodat hij zijn Mercedes EQC gewoon aan zijn achterdeur kan opladen. Dank zij dit NewMotion Home Advanced System is dit perfect mogelijk met een 11-22 kW aansluiting.  

Laadpaal Retie

​Dit Alfen laadpunt doet dienst als oplader van de Audi E-Tron van deze tevreden klant. Binnenshuis evenzeer perfect veilig, met verrekening en Dynamic Load Balancing indien men dat wenst.

Laadpaal Rumst

Dit Zappi laadpunt met stekker biedt ook Dynamic Load Balancing en kan eender waar geplaatst worden in alle weersomstandigheden.  Handig laadpunt voor de Renault Zoe van deze ruimdenkende klant die de stap naar electrisch rijden reeds gemaakt heeft.

Laadpaal Tubize

Installatie door onze technische medewerker ter plaatse bij een klant die dringend een laadpunt nodig had voor zijn Hyundai Kona.  U ziet hier een NewMotion Home Advanced laadpunt met 11kW driefasige aansluiting 16A. 

Zappi laadpunten bij particulieren

Laadpaal Turnhout

Laadpunt met kleur op aanvraag aangepast aan de kleur van uw huis. Opladen mogelijk met 3.5 – 7 – 11 – 22kW voor eender welk model hedendaagse electrische wagen.  

Laadpaal Varsenare

Dit Charge-Pro laadpunt bij de klant thuis laadt iedere nacht zijn Volvo XC90 op zodat hij ’s morgens onbezorgd de baan op kan met zijn wagen.  NewMotion Home Advanced System met Dynamic Load Balancing.  Check het platform op www.my.newmotion.com.

Laadpunten Antwerpen

Dubbel laadpunt voor deze vooruitziende bedrijfsleider die momenteel met een Tesla S rijdt maar ondertussen nadenkt over een tweede voertuig voor zijn naaste medewerker, mogelijk de nieuwe Tesla 3.   Aansluiting driefasig met 2x 22kW. 

Zappi laadpunt

Dit zeer degelijk Engels merk bieden wij ook aan als alternatief voor de NewMotion laadpunten. Biedt ook Dynamic Load Balancing zodat uw stroom ten allen tijde verstandig en economisch verdeeld wordt.

Zappi Mechelen

​Zappi laadpunt bij een tevreden klant en zijn BMW I3. Monofasig maximum 7kW op zonnestroom met gratis Dynamic Load Balancing (geen abonnement).

Zappi Tienen

Strategisch ChargePro laadpunt van deze klant die overdag zijn Peugeot Ion oplaadt bij zijn werkgever en ’s nachts gewoonweg voor zijn deur terwijl hij onbezorgd ligt te slapen.  Overdag zijn de rollen omgekeerd, dan hangt zijn vrouw haar Nissan Leaf aan de oplader terwijl ze het huishouden doet ondertussen. 

Zappi Arendonk

Monofasige aansluiting met dit Zappi toestel : maximaal 7 kW met gratis Dynamic Load Balancing voor economisch bewuste klanten die toekomstgericht durven denken.

Je hebt interesse in een prijs voor de plaatsing van uw laadpunt. Indien je onderstaand formulier invult kunnen we meteen een offerte bezorgen zonder dat er vooraf een bezoek van onze collega ter plaatse vereist is. Meer nog, bij aankoop van een laadpaal krijg je 60€ korting omdat je ons zelf de gegevens hebt verstrekt. Dit neemt enkele minuutjes in beslag en als je dit met je smartphone doet kan je de genomen foto’s meteen in het formulier droppen.

Gratis offerte