Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

Slimme laadpaal

Een slimme laadpaal voor uw elektrische of hybride wagen laat u installeren door ChargePro uit Arendonk. Wij zijn de specialist in laadpunten voor particulieren en bedrijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Een slimme laadpaal voor uw woning

Investeren in een elektrische of hybride wagen wordt alsmaar interessanter. Uiteraard wilt u uw wagen op tijd en stond kunnen opladen. Daarom is het een goed idee om bij u thuis een slimme laadpaal te plaatsen. Met deze laadpaal laadt u uw accu acht keer sneller op dan als u uw auto aansluit op het stroomnet. Daarnaast ontvangt u een handige mobiele app, waarmee u een handig overzicht krijgt over uw laadbeurten en waarmee u uw laadpaal op afstand bedient.

Een slimme oplossing voor uw bedrijf

Een slimme laadpaal op de parking van uw bedrijf biedt heel wat voordelen. Door het intensief gebruik, zorgt u voor een maximaal rendement. Daarnaast geniet u jaren van uw investering en draagt u bij aan een milieuvriendelijk imago voor uw bedrijf. Via uw persoonlijk dasboard beheert u bovendien zelf het verbruik van de slimme laadpaal.

Maak een afspraak voor de mogelijkheden

Wilt u graag een slimme laadpaal bij u thuis of bij uw bedrijf installeren? Dan informeren we u graag over de mogelijkheden voor uw situatie. Bel naar +32 (0)478/097.808 voor een afspraak.

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?