BMW laadpaal


Als u een elektrische BMW heeft, bijvoorbeeld een BMW i3, is het handig om thuis uw eigen laadpaal te laten installeren om thuis uw auto te kunnen opladen. Kies daarom voor een eigen laadpaal van ChargePro. Onze professionals zoeken samen met u naar een geschikte oplossing zodat u in alle gemak uw BMW i3 of andere elektrische auto thuis kunt opladen. Lees verder en ontdek de voordelen van een laadpaal voor uw BMW.

Vraag je advies

  • Snelle reactie gegarandeerd!

Neem contact voor het beste voorstel

Vraag info

Waarom een laadpaal bij mij thuis?

Wie elektrisch rijdt doet altijd voordeel met een eigen laadpaal.
Je auto wordt steeds opgeladen in ideale omstandigheden.


Sneller laden

Je laadt je elektrische wagen tot 8 keer sneller op in vergelijking met een gewoon stopcontact.


100% veilig laden

Het opladen gebeurt dankzij het laadsysteem 100% veilig. De laadpaal gebruikt uitsluitend de reststroom van je woning. Deze stroom heb je over na aftrek van je regulier elektriciteitsverbruik. Je installatie loopt dus geen enkel risico op overbelasting.

Dankzij de load balancing zijn oververhitting van de installatie en de bekabeling dus uitgesloten. De installatie is bestand tegen kabeldiefstallen.

Goedkoper laden

Thuis je auto opladen is altijd goedkoper dan laden via het publieke laadnetwerk. Dankzij onze intelligente laadsystemen laad je automatisch aan de goedkoopste elektriciteitstarieven.


Je werkgever laten meebetalen

Een eigen laadpaal biedt heel wat flexibele mogelijkheden om de verbruikte stroom – deels of volledig - te laten betalen door je werkgever. 

Ook de laadpaal zelf kan – mits akkoord van je werkgever - deel uitmaken van je verloningspakket. Een laadpaal vormt dan ook het perfecte alternatief voor de traditionele tankkaart.

Geef anderen toegang tot jouw laadpaal

Je kan je laadpaal al dan niet flexibel openstellen voor gebruik door bezoekers of zelfs derden. Je beslist dit volledig zelf, inclusief de tarieven voor de verschillende soorten gebruikers. 

Facturatie gebeurt volautomatisch dankzij de laadpas van elke gebruiker. Uiteraard behoort ook een volledig gesloten systeem tot de opties. Jij alleen kan dan je paal gebruiken. Je paal is dan niet zichtbaar op het publiek beschikbare laadnetwerk.

Je weet wat je verbruikt

Dankzij de online beheersoftware krijg je een perfect zicht op het ‘verbruik’ van je auto en de bijhorende elektriciteitskosten.


Zelfverbruik van je zonnepanelen optimaliseren

Een elektrische laadpaal past perfect bij zonnepanelen en een digitale teller.

Zo biedt een laadpaal heel wat mogelijkheden om je zelfverbruik te optimaliseren. Ook deze optimalisatie nemen we graag voor onze rekening.

Gratis laadpas voor toegang tot andere laadpalen

Naast de laadpaal voorzien we je ook van een gratis laadpas. Hiermee krijg je toegang tot het grootste netwerk van elektrische laadpalen in Europa. 

Via de laadpas kan je publiek beschikbare laadpaal gebruiken en verloopt de verdere facturatie van elke laadsessie volautomatisch.

Waarom een laadpaal laten plaatsen door ChargePro?

Altijd een oplossing op maat

Wij werken nooit met standaardoplossingen. In de offertefase komen we altijd langs voor een plaatsbezoek. We controleren of je elektrische thuisinstallatie over voldoende vermogen beschikt, analyseren je stroomverbruik en bespreken samen met jou de plaatsingsmogelijkheden. Zowel plaatsing op een paal als tegen een muur behoort tot de opties. Wanneer nodig maken we een paal op maat.

Op basis van ons plaatsbezoek werken we een totaalvoorstel uit dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Dankzij onze nauwe samenwerking met een brede waaier van streng geselecteerde kwaliteitsleveranciers hebben we voor elke specifieke situatie een oplossing in huis. 

Wens je een eenvoudige ‘plug & charge’ snellader of heb je eerder nood aan een high-end intelligent laadsysteem? In beide situaties zijn wij de geschikte installatiepartner.

Scherpe prijzen voor de beste oplossing

Als pionier in elektrische laadpalen specialiseren wij ons volledig in deze markt. De hoge aankoopvolumes en diepgaande specialisatie van onze medewerkers leidt voor onze klanten tot een uiterst scherpe prijs voor de beste oplossing. 

Volledig gebruiksklaar

De volledige installatie gebeurt door eigen gecertificeerde elektriciens. Wij voeren de vereiste aanpassingen uit aan je elektrische installatie, plaatsen de nodige extra bekabeling, installeren de laadpaal en/of het laadtoestel én staan in voor de verdere configuratie. Ook de verplichte technische keuring door een onafhankelijke keuringsinstantie wordt door ons aangevraagd.

We leveren de installatie volledig gebruiksklaar op, waarna je toegang hebt tot de gebruiksvriendelijke online beheerstool en beschikt over een eigen laadpas.


Optimaliseren van het zelfverbruik van je zonnepanelen

Dankzij de installatie van een zogeheten ‘community box’ in combinatie met een thuisbatterij kunnen we met een elektrische laadpaal het zelfverbruik van je zonnepanelen maximaliseren. 

De community box neemt op ieder moment tal van factoren in rekening om het laden van je elektrische auto optimaal en zo goedkoop mogelijk te laten verlopen: de stroomprijs, de weersverwachtingen, je verbruiksgeschiedenis, je verbruiksverwachtingen, je mobiliteitsgewoontes, het niveau van je thuisbatterij,…. 

Door de nauwe samenwerking met zusterbedrijf SolarPro garanderen we een totaalservice voor de installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen en elektrische laadpalen. Ook op bestaande installaties kunnen we probleemloos verder bouwen.

Perfecte oplossing voor gedeelde parkeerlocaties

Woon je in een appartementsgebouw en deel je jouw parkeerlocatie – zowel openlucht als in een parkeerkelder – met anderen? Ook dan bieden we oplossingen op maat. We werken graag een totaalvoorstel uit waarbij iedereen correct en transparant voor zijn eigen verbruik betaalt. 

Veilig thuis uw BMW opladen met uw persoonlijke laadpaal

U heeft gekozen voor een milieuvriendelijke elektrische wagen, de BMW i3. Dan wilt u natuurlijk dat u deze thuis kunt opladen. Laat daarom een laadpaal installeren van ChargePro voor uw BMW. Met onze laadpalen laadt u veilig de batterij van uw auto op. Dit gebeurt bovendien tot acht keer sneller dan via het stroomnet van uw huis.

Wilt u snel uw BMW i3 thuis kunnen opladen? Geen probleem! De ChargePro laadpaal is zo geïnstalleerd, zodat u meteen uw BMW kunt opladen. Deze is bovendien van alle gemakken voorzien. Zo vermijdt u oververhitting en diefstal van de laadkabel. Om uw BMW i3 met alle gemak op te laden, geniet u bij ons bovendien van een totaalpakket. Bij de laadpaal voorzien we u namelijk ook van een gratis laadpas, een mobiele app en een persoonlijk online dashboard. Zo heeft u altijd inzicht in en controle over elke laadsessie.

Vraag om een offerte voor uw laadpaal

Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw eigen laadpaal thuis voor uw BMW en vraag een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend. We voorzien bovendien ook laadpalen voor andere auto’s, zoals Polestar en Volvo. Heeft u nog vragen over onze laadpalen en service? We helpen u graag verder als u belt naar +32 (0)14 45 00 00.

Vraag meteen uw offerte aan
Advies aanvragen