Onze aanpak voor elektrische laadpalen


Wij stemmen de elektrische laadinfrastructuur volledig af op jouw wensen en behoeftes. Dit maatwerk geldt zowel voor particulieren als bedrijven. Ontdek hier onze aanpak.

Vraag je advies

  • Snelle reactie gegarandeerd!

Neem contact voor het beste voorstel

Vraag info

1. Plaatsbezoek

Voor elk project komen we ter plaatse. Op die manier zien we met eigen ogen de mogelijkheden en beperkingen van de bestaande elektrische installatie en kunnen we perfect de praktische plaatsingsmogelijkheden inschatten. 

Tijdens dit plaatsbezoek bespreken we grondig je noden en wensen, zodat we perfect weten aan welke verwachtingen ons voorstel moet voldoen.

2. Voorstel op maat

Na het plaatsbezoek werken we op maat een volledig technisch voorstel uit. We streven naar de scherpste prijs voor de beste oplossing. 

Voor een maximale rendement werken wij uitsluitend met laadpalen van A-merken. Dankzij onze nauwe samenwerking met een achttal kwaliteitsmerken hebben wij voor elke situatie de gepaste oplossing in huis, variërend van eenvoudige ‘plug & play’ snelladers tot geavanceerde intelligente laadsystemen. 

Je mag rekenen op een helder all-in voorstel, inclusief de eventueel vereiste aanpassingen van je elektriciteitsinstallatie en de bekabeling.

Bij grotere projecten voeren we ook het nodige technische studiewerk uit, waaronder de berekening van de aangewezen kabeldiktes.

Dit voorstel omvat alle vereiste calculaties, inclusief een rendementsberekening. Zo ken je perfect de terugverdientijd van je investering in duurzame mobiliteit.

3. Duidelijke afspraken

Als ons offerte volledig voldoet aan jouw verwachtingen, dan maken we graag verdere afspraken voor de installatiewerken. Je mag daarbij rekenen op duidelijke afspraken over de uitvoeringstermijn. 

Dankzij onze volledige focus op elektrische laadpalen én onze meerdere plaatsingsploegen, werken we met een strakke en correcte planning. Gemaakte beloftes komen we steeds na.

De installatie wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd. Na de verplichte technische keuring kan je deze meteen gebruiken.

4. Installatie door gecertificeerde elektriciens

Wij zetten voor de installatie van laadinfrastructuur uitsluitend eigen vakmensen in en werken nooit met onderaannemers. De grote kracht van ChargePro zit in de eigen gecertificeerde elektriciens die zich volledig toeleggen op het plaatsen van elektrische laadpalen. Elke installatie gebeurt volgens de regels van de kunst.

5. Steeds bereikbaar voor naservice

Elektrische laadpalen vereisen in principe geen onderhoud. Uiteraard kan er steeds een beschadiging gebeuren, bijvoorbeeld door een aanrijding. 

Op ChargePro kan je altijd rekenen. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse voor de vereiste herstelling en/of vervanging.

Advies aanvragen