pionier in het plaatsen van elektrische laadpalen


ChargePro behoort tot de absolute pioniers in België voor de plaatsing van elektrische laadpalen. Al van voor 2010 zijn we in deze markt actief dankzij de visionaire blik van zaakvoerder Joris Van Mechgelen. Op dat moment stond elektrisch rijden nog in de absolute kinderschoenen. Joris behoort tot het selecte groepje van eerste ‘elektrische rijders’. Aanvankelijk was ChargePro een afdeling binnen SolarPro, dé specialist in zonnepanelen én thuisbatterijen. Sinds 2017 werken we als volledig zelfstandig zusterbedrijf. Wij installeren laadpalen in opdracht van particulieren en bedrijven. Ook de plaatsing van elektrische laadpalen op openbare parkings behoort tot de mogelijkheden.

Vraag je advies

  • Snelle reactie gegarandeerd!

Neem contact voor het beste voorstel

Vraag info

100% focus op elektrische laadpalen

ChargePro legt zich volledig toe op de plaatsing van elektrische laadpalen. Elektrische laadinfrastructuur vormt bij ons geen nevenactiviteit, maar is onze absolute specialisatie. Hierdoor beschikken we over een enorme schat aan ervaring en expertise. 

Deze 100% focus heeft nog bijkomende voordelen. Dankzij de grote aankoopvolumes bedingen we in het voordeel van onze klanten de beste aankoopprijzen. Bovendien verlopen de installatiewerken telkens bijzonder vlot, wat zich eveneens weerspiegelt in een scherpe prijssetting.

Altijd een maatoplossing

Wij werken samen met een achttal streng geselecteerde kwaliteitsmerken. Hierdoor varieert ons aanbod van eenvoudige ‘plug & play’ snelladers tot en meest high-end intelligente laadsystemen. Op die manier garanderen wij voor elke specifieke situatie een oplossing op maat. 

Binnen dit gamma van kwaliteitsmerken zijn wij de geprefereerde partner van NewMotion. Onze overige merken: Flexicharger, Etrel, Alfen, Zappi, Smappee, Webasto en Ratio. 

Eigen studiedienst

Voor elk project analyseren we diepgaand de noden en behoeftes. Vervolgens werken we een technisch voorstel uit dat volledig aan de wensen en de technische mogelijkheden voldoet. 

Bij grotere projecten schakelen we onze eigen studiedienst in voor een diepgaande technische analyse en de nodige berekeningen. Ook dit gebeurt in eigen huis, waardoor we van A tot Z de volledige verantwoordelijkheid dragen over de uiteindelijke laadinfrastructuur.


Eigen gecertificeerde elektriciens

Alle installatiewerken worden uitgevoerd door eigen gecertificeerde elektriciens. Deze vakmensen bezitten een schat aan ervaring en expertise. Elke plaatsing voeren ze correct uit volgens de regels van de ‘elektriciteitskunst’.

SolarPro

Jouw installateur voor duurzame energie

Chargepro maakt deel uit van een bedrijvengroep die inzet op het verlagen van onze ecologische voetafdruk. Onze moederfirma SolarPro is al meer dan 12 jaar een gevestigde waarde in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Terwijl SolarPro dé specialist is in zonnepanelen, batterijsystemen en warmtepompen, ligt de focus van ChargePro 100% op het plaatsen van elektrische laadpalen.

Gezien ChargePro en SolarPro deel uitmaken van dezelfde groep, kan de interactie tussen beide bedrijven heel eenvoudig verlopen, en kan zelfs plaatsing van zonnepanelen enbatterijsystemen afgestemd worden op het plaasten van uw elektrische laadpaal. Bovendien werken beide bedrijven uitsluitend met kwaliteitsproducten die de beste investering zijn voor uw toepassing.

Advies aanvragen