Wij bellen u terug

Vraag vrijblijvend een offerte

Laadpaal elektrische auto prijs

Een laadpaal voor een elektrische auto hoeft niet eens een hoge prijs te hebben. Bij zakelijk gebruik is een laadpunt in vele gevallen zelfs gratis! Hierdoor betaalt u alleen nog maar voor het laden. De installatie én het onderhoud worden kosteloos verzorgd door Charge Pro uit Arendonk.

Thuis én zakelijk laden met de laadpaal voor de elektrische auto voor een scherpe prijs
De laadpalen van New Motion zijn voor zowel uzelf, klanten, medewerkers als een breed publiek geschikt. Daarom installeren wij uw laadpaal moeiteloos aan huis, aan uw kantoorpand, in een ondergrondse of bovengrondse parking. Daarnaast profiteert u als zakelijk gebruiker van nog meer voordelen, aangezien voor intensief gebruik de prijs voor de laadpaal van een elektrische auto gratis is!

Vraag de laadpas kosteloos aan

Of u nu zakelijk of particulier gebruiker bent, in beide gevallen is het verstandig om de laadpas aan te vragen: eenvoudig én gratis. Hierdoor betaalt u alleen nog maar voor het laden! Uiteraard geven we u hier meer informatie over als u belt naar +32 (0)478/097.808. Interesse in de aanschaf van een laadpaal voor de elektrische auto, en wilt u meer informatie over de prijs? Ook hiervoor staan we u graag telefonisch te woord, of u vraagt een offerte aan.

  • Dynamisch
  • Altijd actueel
  • 24/7 zichtbaar
  • Massabereik
  • Hoge contactfrequentie

Komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal? 

Ontdek de ChargePro AdPower 140

× How can I help you?