Bel me terug Gratis offerte

Over ons – ChargePro

Home » Over ons

ChargePro

Met 300.000 elektrische kilometer op de teller kan ChargePro gerust de meest ervaren installateur en gebruiker van België genoemd worden. Onze zaakvoerder Joris Van Megchelen reed al met een Tesla Roadster toen er in België zelfs nog geen sprake was van een Tesla Service Center. Hij bezocht met zijn Roadster, die hij trouwens ook als dagelijks voertuig gebruikte, al zijn klanten die zonnepanelen via SolarPro wensten te kopen.

Al snel nam toen ook de vraag en nood naar een geschikte laadpaal toe. NewMotion werd zeer snel één van onze favoriete leveranciers en wij werden de favoriet voor NewMotion. Enkele jaren plaatsten onze techniekers naast de gebruikelijke zonnepanelen van SolarPro en warmtepompen van ClimaPro ook laadpalen voor de behoeftigen.
In 2017 voelden de eigenaars Joris en Liesbeth dat de markt klaar was voor een aparte afdeling die zich volledig specialiseert in laadpalen en bijhorende accessoires. Senne Potters, die reeds een stevige kennis heeft in verband met laadinfrastructuur, werd aan boord gehaald en ChargePro was geboren. Door de goede verstandhouding met onze klanten, fabrikanten en leveranciers schrijven we sinds dag 1 aan een succesverhaal.

Van grote projecten van 25 laadpunten en meer bij bedrijven tot een laadpunt met verrekening naar de werkgever voor thuis. Voor ChargePro zijn er geen geheimen meer.

Joris van Megchelen

Zaakvoerder

Ingenieur Elektromechanica ondersteunt als zaakvoerder mee de grotere projecten. Hij kan probleemoplossend denken als geen ander. Joris ziet nooit een probleem, enkel maar oplossingen. Early adaptor en believer in elektrische mobiliteit vanaf het eerste uur.

 

Administratie

Als u beslist heeft om met ChargePro in zee te gaan is onze administratie daar! Zij verwelkomen u steeds met een glimlach, zorgen ervoor dat uw bestelling terechtkomt en plannen de uit te voeren werken in. Ons kantoor zorgt ervoor dat elk dossier tot in de puntjes is voorbereid.

Liesbeth Boesmans

Zaakvoerder

De altijd goedlachse vrouw van Joris zorgt dat alle betalingen correct uitgevoerd worden en volgt het administratieve gedeelte mee op. Liesbeth heeft ook steeds een heel nuchtere kijk op de groei en de toekomst, zodat we goed kunnen anticiperen op de groeiende markt.

Dick Albers

Hoofd installaties

Dick en zijn team zullen niet rusten voordat de klant en zijzelf volledig tevreden zijn. Elke installatie wordt door hen met de grootste zorg en met premium materialen uitgevoerd. De jongens plaatsen dagelijks meerdere laadpunten en doen dit zonder ooit gestrest of gehaast over te komen. Niet zelden kruipen onze klanten in hun pen om lovende feedback te geven over ons team.

Senne Potters

Sales & operations

Indien u een vraag heeft over elektrisch laden kan hij deze beantwoorden. Met 55.000 elektrische km/ jaar heeft Senne het grote voordeel dat hij uit ervaring kan spreken. De angst om zonder elektrische brandstof te vallen neemt hij weg door een volledig op maat uitgewerkte oplossing aan te bieden.

Dit gaat van laadpalen op uw bedrijf via laadpalen voor onderweg tot het laadpunt bij u thuis. Senne maakt er een punt van om steeds even tijd te nemen voor een plaatsbezoek. Indien het moeilijk is om een afspraak ter plaatse te maken kan u zelfs met hem even facetimen of Whatsapp videobellen om een inschatting van de werken te maken.