Handleiding Shell Recharge


Om het proces van het gebruik van uw laadpaal zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we handige instructievideo's gemaakt om u te begeleiden bij het aanmaken van een account bij Shell Recharge, het registreren van een laadpas en het toevoegen van een laadpunt aan uw account. Met deze stapsgewijze videohandleidingen kunt u snel en moeiteloos aan de slag met het efficiënt opladen van uw elektrische voertuig.


Account Registratie


Ontdek hoe je eenvoudig een account kunt aanmaken bij Shell Recharge met behulp van onze instructievideo. Stap voor stap begeleiden we je door het proces van het aanmaken van een account.


Registratie laadpas


Deze eenvoudige stap-voor-stap handleiding zal je begeleiden bij het toevoegen van je laadpas aan je persoonlijke Shell Recharge account. Volg de stappen in de video om je laadpas te registreren. 


Registratie laadpunt


Deze eenvoudige stap-voor-stap handleiding zal je begeleiden bij het toevoegen van je laadpunt aan je persoonlijke Shell Recharge account. Volg de stappen in de video en krijg nog meer controle over je laadpunt.

Advies aanvragen