Bel me terug Gratis offerte

Totaaloplossingen voor zakelijk laden via een laadpaal

Laadpalen voor kantoorlocaties

Home » Zakelijk laden

Op zoek naar een universele en intelligente laadpaal voor een kantoorlocatie? Dan heeft ChargePro voor u het materiaal dat u nodig heeft. De duurzame en toekomstbestendige laadpalen zorgen ervoor dat zowel uw personeel als uw bezoekers eenvoudig een elektrische auto kunnen opladen.

Laadpalen die klaar zijn voor de toekomst
De laadpalen van ChargePro zijn op twee manieren klaar voor de toekomst. Allereerst zijn de laadpalen een duurzame en milieuvriendelijkere manier om u te verplaatsen in het verkeer. Een elektrische auto heeft immers niet dezelfde uitstoot in vergelijking met auto’s die rijden op diesel of benzine. Daarnaast zijn de palen klaar voor de toekomst, omdat het materiaal aangeschaft wordt voor de langere termijn.

Ga voor een maximaal resultaat
Ervaar het comfort van een eigen laadpaal

Op het moment dat u kiest voor de laadpalen van ChargePro, gaat u voor een optimale laadoplossing.
Doordat de investering laag is en de laadpaal intensief gebruikt kan worden, zorgt het voor een maximaal rendement.
De gemaakte kosten blijven zo binnen uw budget, terwijl u kiest voor een praktische en duurzame oplossing.

Een laadpaal die bij u past

Duidelijk overzicht van het verbruik

Kosten automatisch verrekenen

Vooruitgang dankzij slimme techniek

Met de palen van ChargePro vindt u bij ons een oplossing op maat, die past bij uw kantoor en de elektrische auto’s die daaraan verbonden zijn. Onze professionals kunnen u precies vertellen welke oplossing en toepassing voor u financieel het voordeligst is en waar u een maximaal resultaat uit kunt halen.

Als handige toepassing kunt u eenvoudig via een online portal controleren wat het verbruik is van de laadpaal. Zo kunt u overzichtelijk zien hoeveel kWh u verbruikt heeft, wat de kosten zijn die daaraan verbonden zijn en wat de CO2-besparing is geweest omdat u op een milieubewust manier autorijdt.

Wanneer uw bedrijf een laadpaal aanschaft en uw medewerkers of gasten gebruikmaken van de voorzieningen, kunnen de kosten automatisch verrekend worden. Op die manier verstuurt u nooit meer losse facturen. Wilt u bepaalde mensen vrijstellen van betaling? Dan kunnen de laadpassen zo ingesteld worden dat de stroomkosten niet doorberekend worden.

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, pakken we het proces op een efficiënte manier aan. Zo verzamelen wij alle efficiënte informatie over de elektrische auto’s en de kantoorlocatie, zodat er een perfect plan op maat kan worden gemaakt. Met behulp van een laadplan kunnen meerdere auto’s gebruikmaken van één laadpaal.

Kwaliteit staat voorop

Door het energiebeheer van de laadpalen van ChargePro, kunnen de deze niet overbelast raken. Daarnaast hoeven er geen aanpassingen gedaan te worden, als de laadpaal aangesloten wordt aan de netaansluiting. Een ander voordeel, is dat dat de laadpalen met elkaar kunnen communiceren. Op die manier kan de beschikbare capaciteit optimaal benut worden. Zo wordt de beschikbare laadcapaciteit continu in de gaten gehouden, zodat het vermogen eerlijk over de verschillende laadpalen verdeeld kan worden. ChargePro helpt u op weg naar de toekomst.

Gasten die uw laadpaal gebruiken

Wanneer u voor uw bedrijf een laadpaal heeft staan, kunt u ervoor kiezen wie u toegang geeft tot de voedingsbron van de elektrische auto. Via uw persoonlijke dashboard kunt u kiezen of de tijdelijke gebruikers van de paal toegang mogen krijgen en of dat kosteloos of tegen een vergoeding is. Zo bepaalt u wie er gebruik kan maken van de stroomvoorziening en wat het eventuele tarief is dat daaraan verbonden is.

Haal alles uit uw laadpaal

Met en laadpaal die ChargePro u aanbiedt, haalt u eenvoudig het maximale uit uw rendement. Zo bekijkt gedetailleerd online wat de laadsessies zijn, wat de gebruiksduur is en welke personen hun auto aan de laadpaal hebben aangesloten. Wanneer een accu vol is of wanneer u weg moet, kunt u eenvoudig op afstand het laden stoppen. Bij een volle accu kunnen de auto’s zelfs ontkoppeld worden, waardoor er weer iemand anders van de duurzame energiebron gebruik kan maken.

Hoe kunnen wij u helpen?
Onze adviseurs staan voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laadartikelen (bij)bestellen?

Bekijk de producten in onze webshop laadkabelwinkel.be