Publieke laadpunten


Publieke laadpunten van ChargePro sieren steeds vaker het straatbeeld en dat is niet zo vreemd. Met openbare laadpunten creëert u een grotere meerwaarde voor uw klanten of bezoekers, wat leidt tot een langere verblijftijd én hogere omzet. In veel gevallen installeren wij het laadpunt helemaal gratis. Hoe dat kan? Wij lichten het graag verder voor u toe.

Vraag je advies

  • Snelle reactie gegarandeerd!

Neem contact voor het beste voorstel

Vraag info

Behoort uw parking binnenkort tot een van de populairste publieke laadpunten?

Door te kiezen voor een laadpunt, draagt u een duurzaam steentje bij aan het milieu. Zeker als u publieke laadpunten laat plaatsen, en niet enkel een laadpaal thuis. Als u minimaal 600 bezoekers per dag op uw (ondergrondse) parking of bedrijventerrein ontvangt, en uw bezoekers een gemiddelde laadtijd van 30 minuten hebben, komt u in aanmerking voor gratis laadpunten.

Door te kiezen voor laadpalen van NewMotion profiteert u ook van:

  • Koppeling aan Europa’s grootste laadnetwerk
  • 10% van de inhoud van het reclamescherm bepaalt u zelf
  • Vergoeding van de elektriciteitskosten
  • Milieuvriendelijke en duurzame oplossing
  • Kostenvrije installatie én onderhoudVraag meteen advies op maat!

Klanten en bezoekers vinden u via de NewMotion app

Gevonden worden tussen meer dan 64.000 publieke laadpunten? Dat kan met de NewMotion app! Gebruikers van deze app hebben de vrijheid om overal hun elektrische of hybride BMW of Tesla te laden en zien binnen een handomdraai de laadsnelheid, beschikbaarheid en de tarieven van alle openbare NewMotion laadpunten.

Wij voorzien u in vergunningen, voorbereiding en installatie

Stel: u komt in aanmerking voor een gratis laadpunt. Dan ontlasten wij u volledig en verzorgen wij de nodige goedkeuringen en voorzieningen. Als installatiepartner van NewMotion weten wij als geen ander wat hier allemaal voor nodig is. Het enige dat u nog hoeft te doen, is aan te geven hoe u uw laadpunt geplaatst wilt hebben. Vervolgens kunnen verschillende types elektrische auto’s hun auto eenvoudig opladen aan onze laadpunten.

Talloze mogelijkheden tijdens de installatie

Nadat wij openbare laadpunten toekennen aan uw premium parkeerplaatsen, spreken we uw wensen door. Moet het laadpunt worden geplaatst tegen het gebouw, vrijstaand op de buitenparking of ondergronds? En wilt u uw openbare laadpunten koppelen aan uw zonnepanelen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor publieke laadpunten via het contactformulier of bel naar +32 (0)14 45 00 00 voor meer informatie.

Advies aanvragen