Advies aanvragen

Totaaloplossingen voor thuis laden via een laadpaal

Home » Thuis laden

Een laadpaal bij jou thuis zal uw comfort als hybride of 100% puur elektrische rijder sterk doen stijgen. Misschien zit je echter nog  met enkele vragen als: Wat als ik maar beperkte stroom beschikbaar heb? Hoe worden de kosten geregeld als ik met een firmawagen rij? Kan ik mijn geladen stroom monitoren? Kunnen kennisen en vrienden van mijn laadpunt genieten zonder dat mijn stroomkosten stijgen? Hoe krijgen we de stroom naar het laadpunt? Is een laadpunt zetten een dure investering en heb ik er een voordeel aan om het bij mij thuis te zetten? …

ChargePro biedt een praktische oplossing voor al de vragen waarmee je zit. We geven graag volledig vrijblijvend tekst en uitleg. Wat de prijs van een laadpunt betreft kunnen we meteen duidelijk zijn. Een laadpunt bij je thuis is een goede investering met een snelle terugverdientijd, veilig en verhoogt uw comfort sterk.

De voordelen van een ChargePro laadpaal

  • Tot acht keer sneller laden
  • Inzicht en controle op uw laadsessies
  • Eenvoudig onderweg uw auto opladen

Via de knop offerte aanvragen kunnen we meteen een offerte bezorgen zonder dat er vooraf een bezoek van onze collega ter plaatse vereist is. Meer nog, bij aankoop van een laadpaal krijg je 60€ korting omdat je ons zelf de gegevens hebt verstrektDit neemt enkele minuutjes in beslag en als je dit met je smartphone doet kan je de genomen foto’s meteen in het formulier droppen.

Gratis offerte aanvragen

Het gemak van een compleet pakket
Ervaar het comfort van een eigen laadpaal

Wanneer u kiest voor ons compleet pakket, is uw elektrische auto altijd klaar om te gaan.

Een eigen laadpaal

Snel en eenvoudig bij u geïnstalleerd. Meteen klaar voor gebruik.

Gratis laadpas

Krijg toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa.

Mobiele app

Bedien uw laadpaal van een afstand. Krijg maximaal inzicht op uw laadsessies.

Online dashboard

Realtime inzicht van uw laadsessies. Zo blijft u altijd op de hoogte van de accustatus.

Onze specialisten komen graag bij u langs en installeren uw laadpaal binnen een mum van tijd.
Kies voor het gemak van een compleet pakket en ga vooruit.

Ga voor vooruitgang

Wanneer u voor een laadpaal van ChargePro kiest, kunt u meer verwachten dan duidelijkheid en overzicht. Zo is onze laadpaal sneller en veiliger in vergelijking met alternatieven en is het hulpmiddel van alle gemakken voorzien. Op die manier heeft u nooit last van oververhitting van de bedrading en maken dieven geen schijn van kans als ze er met een laadkabel vandoor willen gaan.

Ons materiaal levert een positieve bijdrage op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is de nieuwe aanwinst snel en eenvoudig bij u geïnstalleerd, waardoor een laadpaal van ChargePro een perfecte oplossing is voor iedere particuliere huiseigenaar.

 

Laadoplossing voor gedeelde parkeerlocaties

Heeft u een elektrische auto, maar geen eigen parkeerplaats voor uw huis omdat u in een appartementencomplex woont? Heeft u een gedeelde parkeerplaats, maar wilt u toch optimaal uw auto op kunnen laden? Dan heeft ChargePro de ideale oplossing voor u. Op het moment dat u een laadpaal op een gemeenschappelijk parkeerterrein wenst, gaan wij met de eigenaar van de grond in gesprek om het laadstation te realiseren. De laadsessies kunnen nauwkeurig geregistreerd worden, zodat er precies betaald wordt wat u verbruikt.

Onze adviseurs staan voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laadoplossingen voor appartementen en wooncomplexen

Laadoplossing voor gedeelde parkeerlocaties

Heeft u een elektrische auto, maar geen eigen parkeerplaats voor uw huis omdat u in een appartementencomplex woont? Heeft u een gedeelde parkeerplaats, maar wilt u toch optimaal uw auto op kunnen laden? Dan heeft ChargePro de ideale oplossing voor u. Op het moment dat u een laadpaal op een gemeenschappelijk parkeerterrein wenst, gaan wij met de eigenaar van de grond in gesprek om het laadstation te realiseren. De laadsessies kunnen nauwkeurig geregistreerd worden, zodat er precies betaald wordt wat u verbruikt.

Heeft u een eigen laadpaal? Dan kunt u anderen helpen!

Wanneer u op een eigen terrein of parkeerplaats een laadpaal heeft, bent u van alle gemakken voorzien. U kunt eenvoudig en snel wanneer u maar wilt u elektrische auto voor de deur opladen. Maar wist u dat u ook andere toegangsrechten kunt geven om gebruik te maken van uw laadpaal? Op die manier helpt u de overige elektrische weggebruikers en het milieu enorm.

Zorg voor een perfecte parkeerplaats

Voldoende elektrische palen, zorgen ervoor dat u zonder problemen uw reis kunt vervolgen. Ook wanneer u in een appartement of wooncomplex woont. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en maak binnenkort nog gebruik van een functionele laadpaal.

De voordelen van een eigen laadpaal

De laadpalen van ChargePro heeft u vast wel eens in het straatbeeld voorbij zien komen. Binnen de branche van het elektrisch opladen, is het Nederlandse design met de veiligheidsspecificaties toonaangevend. Het grote voordeel van de laadpalen van ChargePro, is de overzichtelijkheid. Met een online gebruikersportaal houdt u eenvoudig in gaten hoe lang een laadsessie duurt, wat het energieverbruik is en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Acht keer sneller laden

Een groot voordeel van een ChargePro laadpaal is dat het opladen tot acht keer sneller gaat dan via de netstroom in uw huis. Daardoor is de accu van uw elektrische auto dus ook acht keer sneller vol, waardoor eerder kunt gaan en staan waar u wilt. Geef uw laadpaal een eigen kleur en laat het laadstation opgaan in de omgeving.

Veiliger laden op een elegante manier

Wanneer u op zoek bent naar een elegante laadpaal, komt u al snel uit bij ChargePro. Dat is ook de reden waarom de laadpaal in 2016 onderscheiden werd met de internationale Red Dot Award voor productontwerp. Hoewel prachtig design van een laadpaal mooi meegenomen is, draait het daar niet om. Zowel met het innerlijk als het uiterlijk valt het hulpmiddel van NewMotion op. Tijdens het ontwikkelen van de laadstations zijn de palen uitvoerig getest, met topresultaat als gevolg. Zo kan het materiaal van NewMotion tegen vrijwel alle weersomstandigheden en is het bestand tegen intensief gebruik.

Dankzij de verschillende voordelen van de functionele laadpaal, zult u alleen maar meer achter uw keuze staan. Een perfecte veiligheid, verschillende beschermingscertificeringen en erkenning in de vorm van een award zijn daar goede voorbeelden van. Daardoor is een laadpaal van ChargePro een energiebron voor uw auto voor de lange termijn. Ga voor een perfect afgewerkte laadpaal met een houder voor de laadkapel, led-lampjes met de laadstatus en een prachtig design en u begrijpt zelf waarom elektrisch rijden zijn voordelen heeft.

Inzicht en controle van de laadsessie

Op het moment dat u kiest voor een compleet pakket van ChargePro, kunt u rekenen op een realtime inzicht van uw laadsessie. Al deze gegevens zijn vervolgens online te controleren op uw eigen dashboard. Zo blijft u altijd op de hoogte van de accustatus van uw elektrische auto en weet u hoe lang het laden geduurd heeft. U weet altijd precies hoeveel stroom er voor de oplaadsessie gebruikt is en wat de kosten zijn die daaraan verbonden zijn. Er is zelfs de mogelijkheid om uw laadpaal van een afstand te bedienen, waardoor u een maximaal inzicht heeft op uw laadsessie.

Eenvoudig onderweg uw auto opladen

Naast thuis, kunt u zelfs onderweg profiteren van een perfecte laadervaring. Dankzij onze laadpas, heeft u toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa. Dit is te danken aan de nauwe samenwerking van verschillende netwerkproviders en leveranciers van laadpalen. Met een ChargePro-laadpas blijft u altijd vooruitgaan.

Je hebt interesse in een prijs voor de plaatsing van uw laadpunt. Indien je onderstaand formulier invult kunnen we meteen een offerte bezorgen zonder dat er vooraf een bezoek van onze collega ter plaatse vereist is. Meer nog, bij aankoop van een laadpaal krijg je 60€ korting omdat je ons zelf de gegevens hebt verstrekt. Dit neemt enkele minuutjes in beslag en als je dit met je smartphone doet kan je de genomen foto’s meteen in het formulier droppen.

Gratis offerte